“Voor werkgevers kan Arbeidsmobiliteitcentrum De Vallei een grote kostenbesparing opleveren. Werknemers hebben na korte tijd een nieuwe plek op de arbeidsmarkt en bedrijven met vacatures kunnen goedkoop aan een goede nieuwe medewerker uit de regio komen.”

Chris Haast, Human Resource Manager bij Emerson
This is for the shadow on the content.

Waarom deelnemer worden?

Voordat u meewerkt aan dit regionale initiatief, wilt u natuurlijk weten wat deelname aan ACE De Vallei u oplevert. Een simpele kosten- batenanalyse laat zien dat een arbeidsmobiliteitcentrum elk bedrijf een toegevoegde waarde biedt.

Kosten
ACE De Vallei werkt onder andere op basis individuele afspraken met deelnemende bedrijven, maar ook met niet deelnemende bedrijven. Door vooraf te bekijken van welke diensten u gebruik wilt maken, betaalt u nooit te veel. Kijk bij tarieven wat u ontvangt bij deelname aan ons centrum. Niet deelnemende bedrijven betalen een hoger tarief. Voor de deelnamefee hoeft u het echter niet te laten. Hoe meer deelnemers....hoe lager het tarief kan worden.Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Baten
- Matchen van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt
- Kenniscentrum op het gebied van arbeid
- Jaarlijks zes netwerkbijeenkomsten in de regio

Eén simpel voorbeeld
Stel, u heeft een schildersbedrijf. Eén van uw medewerkers valt van de ladder en breekt daarbij een been. Na zijn herstelperiode blijkt dat er toch een blijvende blessure is. Uw medewerker kan met deze blessure nog heel goed bureauwerk doen, maar dit kunt u hem niet bieden. Wanneer u als werkgever deze werknemer in de matchpoint plaatst, kunnen bedrijven uit de regio met behulp van de consulent aangeven of zij passend werk voor hem hebben. Bij een succesvolle match, heeft uw werknemer nieuw en passend werk in de regio en voorkomt u onnodige kosten van een re-integratietraject.

ACE De Vallei doet er alles aan om binnen korte tijd een succesvolle match te realiseren.

Inschrijven
Wilt u deelnemer worden van ACE De Vallei? Vul dan het inschrijfformulier in of bel voor een afspraak met Wim Hagendijk, 06 50866366 of Teun Tieland 06 50858318.

This is for the shadow on the content.