”Mijn drijfveer? Mensen of teams in beweging zetten door ze met elkaar te verbinden.“

Wim Hagendijk consulent ACE de Vallei
This is for the shadow on the content.

Uitnodiging bijeenkomst op 16 september 2013

Beste leden, aspirant leden en belangstellenden, We nodigen u ook nu weer van harte uit voor onze bijeenkomst op maandagmiddag 16 september. Deze keer zijn we te gast bij de Koninklijke BDU, Marconistraat 33 te Barneveld.

Het hoofdthema voor deze middag is:
Reorganiseren, handvatten, valkuilen en ervaringen
De BDU verzorgt een presentatie, waarin de eigen reorganisatie en de boventalligheid van medewerkers centraal staan. In de afgelopen periode heeft de BDU afscheid moeten nemen van 54 medewerkers.
Vanuit eigen ervaring wordt ingegaan op de aanpak, gesprekken, afstemming met UWV en instrumenten die bij ondersteuning van werk naar werk kunnen worden ingezet. Heeft u al specifieke vragen? Deze kunt u voor de bijeenkomst al per email stellen ([email protected]).

Aansluitend volgt een kennismaking met UWV / UWV Werkbedrijf/ WSP Ede. U krijgt een uitleg over het organigram, samenwerkingspartners en verbanden in de regio, dienstverleningspakket UWV en specifiek UWV werkbedrijf. Tevens worden onderwerpen geïnventariseerd die in volgende bijeenkomsten door het UWV kunnen worden toegelicht.
Voorafgaand aan dit programma zal Arja Groen wat vertellen over de BDU en wordt een rondleiding verzorgd, waarbij de persen zullen draaien!

De bijeenkomst wordt afgesloten met een netwerkborrel, waar onder het genot van een drankje de onderlinge banden kunnen worden aangehaald of versterkt.

Plaats: BDU, Marconistraat 33, Barneveld

Programma 16 september 2013

15.00 uur Inloop
15.30 uur Opening door bestuur ACE De Vallei
15.35 uur Presentatie BDU en rondleiding
Presentatie ‘Reorganiseren’
Presentatie UWV
17.00 uur Netwerken onder het genot van een drankje en rondleiding

Meld u vóór 11 september aan via [email protected]

This is for the shadow on the content.