”Mijn drijfveer? Mensen of teams in beweging zetten door ze met elkaar te verbinden.“

Wim Hagendijk consulent ACE de Vallei
This is for the shadow on the content.

Uitnodiging en programma 26 april

U bent er toch ook bij in de Gelderhorst?

We nodigen u weer van harte uit voor onze bijeenkomst op donderdagmiddag 26 april 2012. Deze keer zijn we te gast bij De Gelderhorst in Ede. Vooraf is er een rondleiding voor maximaal 25 deelnemers door dit fraaie gebouw met haar bewoners. Apart aanmelden bij uw opgave voor deze middag!

Zoals gebruikelijk zullen de gastheer en een bestuurslid van ACE de middag openen.

Het hoofdthema voor deze middag is: Sport en Bewegen op de werkvloer?!

Waarom zou ik mij als ondernemer hiermee bezig houden? Ik heb in deze economisch zware tijden wel andere zaken aan mijn hoofd. Maar in uw functie staat u stil bij de inzetbaarheid van uw personeel. Hoe zorgt u dat uw personeelsleden gemotiveerd blijven, ook nu ze wellicht tot hun 67e blijven werken?

Karen Hitters van het Nederlands Instituut voor Sport & Bewegen (NISB) zal uw bedrijfsvisie centraal stellen en met u nagaan wat u aan sport en bewegen op de werkvloer heeft.

Voorafgaand aan dit boeiende onderwerp komt de heer Jaap Jongejan van CNV Vakmensen ons een interessante presentatie geven over: De relatie tussen arbeid en arbeidsmarkt.

Bij beide presentaties wordt nadrukkelijk om uw inbreng gevraagd in de discussie!

We sluiten weer af met een verdiepende persoonlijke kennismaking met de deelnemers aan deze sessie, waarbij u kunt matchen op vacatures en werknemers. Neem uw vacature(s) op een A4 mee! We maken ze zichtbaar en mogelijk hebben de aanwezigen iemand in gedachten voor u. Daarnaast geven we u het woord als u een medewerker wil voorstellen die op zoek is naar een nieuwe job.

14.45 – Rondleiding door de Gelderhorst 15.15 uur (apart aangeven bij uw aanmelding)

15.00 uur Inloop deelnemers

15.30 uur Opening door bestuur ACE en De Gelderhorst

15.45 uur CNV Vakmensen: Jaap Jongejan De relatie tussen arbeid en arbeidsmarkt

16.15 uur NISB adviseur Karen Hitters Sport en Bewegen op de werkvloer?!

16.45 uur Netwerken, speeddaten met vacatures en kandidaten in Matchpoint Live onder het genot van een afsluitend drankje

This is for the shadow on the content.