”Mijn drijfveer? Mensen of teams in beweging zetten door ze met elkaar te verbinden.“

Wim Hagendijk consulent ACE de Vallei
This is for the shadow on the content.

Uitnodiging en programma 14 november 2011

Wat zijn de HR uitdagingen in 2012? Dat is het hoofdthema van onze bijeenkomst op 14 november a.s.

Beste deelnemers, aspirant deelnemers en belangstellenden,

We nodigen u ook nu weer van harte uit voor onze bijeenkomst op maandagmiddag 14 november 2011. Deze keer zijn we te gast bij IW4 in Veenendaal.

Het hoofdthema voor deze middag is:

De HR uitdagingen in 2012

Dit thema wordt ingeleid door Gerben Brinkman. Hij is werkzaam bij HiTalent en het regionale ArbeidsmobiliteitsCentrum Job2Job in Twente.

Onderwerpen die aan de orde komen zijn: -Kennisbehoud en overdracht -Een eigen bedrijfsschool als uithangbord van een organisatie om (nieuwe) medewerkers te binden, te boeien en te laten groeien De goede ervaringen die men in Twente in o.a. de technieksector heeft, worden met ons gedeeld. Maar ook u kunt weer een actieve bijdrage leveren tijdens de discussie. Deze interactie wordt door u en ons zeer gewaardeerd. Dit blijkt ook uit de goede opkomst van ruim 50 tot 80 personen.

Naast dit thema zijn er twee vaste onderwerpen -Opening door de gastheer en informatie van het bestuur. ‘Wat zijn de ontwikkelingen voor 2012 van ACE de Vallei.’ -Interactie in Matchpoint-live. Betalende deelnemers en providers mogen één medewerker meenemen, zodat deze zichzelf kan presenteren, ( a.u.b. apart opgeven). Of neem in ieder geval een vacature of CV mee, dan kunnen we ter plekke of later verbindingen met elkaar maken.

Programma 14 november 2011

15.00 uur Inloop, 15.30 uur Opening door IW4 en bestuur, 15.45 uur HR uitdagingen in 2012, door Gerben Brinkman, HiTalent en Job2Job Twente,16.30 uur Speeddaten met vacatures en kandidaten in Matchpoint Live, 17.00 uur Netwerken onder het genot van een drankje

Locatie: IW4 Veenendaal, Transformatorstraat 1, 3903 LT Veenendaal

Meldt u aan via [email protected]

This is for the shadow on the content.