”Mijn drijfveer? Mensen of teams in beweging zetten door ze met elkaar te verbinden.“

Wim Hagendijk consulent ACE de Vallei
This is for the shadow on the content.

programma 3 oktober 2011

Een interactieve workshop en speeddaten. Daar wilt u toch ook bij zijn? Meldt u zich dan ook snel aan. Wij heten u van harte welkom!

We willen u ook deze keer weer van harte uitnodigen voor onze bijeenkomst op maandagmiddag 3 oktober 2011. Deze keer zijn we te gast bij de Christelijke Hogeschool in Ede.

Het hoofdthema voor deze middag is:

De nieuwe arbeidsmarkt : het nieuwe werken

Verder worden deze middag nog twee andere korte thema’s behandeld. - Het eerste thema wordt ingevuld door onze gastheer en ons bestuur - Het tweede (en hoofd)thema wordt een interactieve workshop ingeleid door Syntens. Syntens is in 1998 opgericht als stichting door het ministerie van Economische Zaken en houdt zich bezig met voorlichtings- en activeringsactiviteiten gericht op innovatie bij het MKB. Zij zijn ondermeer gevestigd in Arnhem en hebben 15 vestigingen in Nederland. Ik verwijs voor meer informatie gemakshalve naar de site van www.syntens.nl - Het derde thema is matchpoint live. De invulling speeddaten met vacatures en kandidaten vonden we met elkaar succesvol en we gaan hier dus ook mee door. Betalende deelnemers en providers mogen 1 medewerker/kandidaat meenemen zodat deze zichzelf kan presenteren tijdens de speeddate. (apart opgeven bij het aanmelden) Neem anders in ieder geval een vacature of CV mee. Dan kunnen we ter plekke (of later) verbindingen met elkaar maken.

15.00 Inloop 15.30 Opening door bestuur / CHE 15.45 Workshop: De nieuwe arbeidsmarkt door Anke Wiersma, innovatie- adviseur van Syntens Arnhem 16.30 Speeddaten met vacatures en kandidaten in Matchpoint Live 17.00 Netwerken onder het genot van een drankje

Locatie: CHE Ede Zandlaan 29a 6717 JS EDE (niet het hoofdgebouw, maar er tegenover, locatie “Zuid”, een houten gebouw)

met vriendelijke groet Wim Hagendijk

This is for the shadow on the content.