”Mijn drijfveer? Mensen of teams in beweging zetten door ze met elkaar te verbinden.“

Wim Hagendijk consulent ACE de Vallei
This is for the shadow on the content.

verslag 29 augustus jl.

Een korte weergave van onze bijeenkomst van 29 augustus jl. 3 actiepunten voor u en de vooraankondiging voor de volgende bijeenkomst op maandagmiddag 3 oktober bij de CHE in Ede.

29 augustus jl hadden we onze eerste jaarvergadering, het onderwerp EVC en het speeddaten met vacatures en kandidaten.

Tijdens de jaarvergadering werd kort weer gegeven het ontstaan, voortgang en de toekomst van ons centrum, gekoppeld aan het financieel jaarverslag.

Vervolgens heeft Diane van Moerkerk, accountmanager bij ROCA12 een heldere uitleg gegeven van het EVC. Duidelijk werd dat er vele mogelijkheden zijn binnen elke sector en/of branche dit instrument in te zetten. Met dit certificaat leggen uw medewerk(st)ers hun werkervaringen en opleidingen vast en bestaat de mogelijkheid dit verder te ontwikkelen naar een erkend MBO diploma.Bel gerust even op met Diana, ze staat u graag te woord! (0318-455180)

Vervolgens hadden we nieuw onderdeel: het speeddaten met vacatures en kandidaten. In tweetallen gedurende drie minuten werd kennisgemaakt met elkaar en meegebrachte CV's en vacatures aan elkaar uitgewisseld. Na afloop van de bijeenkomst en in de mails na deze bijeenkomst werd al snel duidelijk dat dit concept uitstekend is bevallen bij de aanwezigen.

Twee aangereikte aandachtspunten willen we graag meenemen voor de volgende keer:

a) zet de tweetallen wat verder uit elkaar b) verhoog de tijd naar max. 5 minuten om met elkaar te spreken.

Persoonlijk kan ik mij daar goed in vinden. Zoals ik u vertelde had ik drie CV's mee, maar voor één medewerkster van Schaeffler had ik te weinig tijd. Ik heb haar informatie in de bijlage toegevoegd. We zouden het zeer waarderen als deze mevrouw een netwerkgesprek en/of kennismakingsgesprek bij een deelnemer en/of provider mag doen. Een vrouw met vele mogelijkheden zoals blijkt uit het zoekprofiel en zichtbaar in de linkedingroep van ACE de Vallei.

Deze optie bestaat dus ook voor u. Kunt u zelf niet aanwezig zijn op de bijeenkomst dan wil ik graag uw kandidaat of vacature presenteren! Er zijn geen bemiddelingskosten voor deelnemers en aangesloten providers. Dit is inmiddels ook zichtbaar op de website.

Onze volgende bijeenkomst is op maandagmiddag 3 oktober a.s. om 15.30 uur (inloop 15.00 uur) bij de CHE, Oude Kerkweg 100 in Ede. Het hoofdthema deze keer is: Het Nieuwe Werken. Weet u nog een interessante spreker die dit onderwerp kan inleiden, dan houden we ons aanbevolen voor uw suggestie!

Door veranderende werkomstandigheden is de consulent telefonisch moeilijker te bereiken, maar per mail gaat het prima. Een reactie op uw mail wordt snel gegeven. Aan de telefonische bereikbaarheid wordt gewerkt.

Er zijn tot slot dus drie actiepunten voor u:

-Blok s.v.p. in uw agenda 3 oktober vanaf 15.00 uur -Ga na in uw netwerk of u een spreker weet die de aanwezigen kan boeien over het onderwerp het nieuwe werken. Geef de naam of namen door op [email protected] -U helpt bijgevoegde kandidaat van onze deelnemer met een netwerkgesprek, kennismaking- of intakegesprek. Geef dit door op [email protected] en ze neemt contact met u op!

This is for the shadow on the content.