”Mijn drijfveer? Mensen of teams in beweging zetten door ze met elkaar te verbinden.“

Wim Hagendijk consulent ACE de Vallei
This is for the shadow on the content.

De bereikbare Vallei

Eén van de onderwerpen die ingebracht is voor een volgende bijeenkomst ging over de e-fiets en e-scooter. Ik heb u daarover geïnformeerd op de bijeenkomst van 7 februari jl. en in de nieuwsflits van 14 februari jl.

De federatie van ondernemersverenigingen organiseert bij een deelnemer en bestuurslid van ACE de Vallei een bijeenkomst op donderdag 17 maart over dit onderwerp en daarom willen wij u deze uitnodiging niet onthouden. Als u interesse heeft dan staat de aanmeldprocedure hieronder beschreven.

‘Als voorzitter van de Federatie Ondernemersverenigingen Valleiregio (FOV) nodig ik u graag uit voor deze bijeenkomst. Als oud-ondernemer weet ik hoe belangrijk een goede bereikbaarheid voor het bedrijfsleven is. De Bereikbare Vallei heeft concrete acties om werk te maken van slim reizen en slim werken. Deze bijeenkomst staat in het teken van fietspromotie. De mogelijkheden van fietsen naar het werk benutten we onvoldoende. Dat kan beter, zeker in onze mooie regio. En we dragen ons steentje bij aan de bereikbaarheid en leefbaarheid van FoodValley!’

Oeds de Kroon

Programma

14.30 Ontvangst met koffie/thee 15.00 Welkom Dagvoorzitter Oeds de Kroon, Federatie Ondernemersverenigingen Valleregio. Knelpunten en oplossingen regionale bereikbaarheid Breunis van de Weerd, wethouder van de gemeente Ede, namens de wethouders verkeer in de regio Food Valley. Gratis acties fietspromotie van De Bereikbare Vallei Mobiliteitsmakelaar Ruben van den Hamsvoort. Ondertekening convenant door nieuwe deelnemers Een kijkje in de toekomst van de elektrische tweewieler Mark de Jonge, Manager Marketing en Communicatie, Halfords ‘Hoe stimuleer je fietsen in je organisatie?’ Met aandacht voor de relatie tussen fietsen en gezondheid, praktische tips en de hulp van de mobiliteitsmakelaar. Karin Masmeijer, Nationale Fietsprojecten en Karin Smolders, Consultant Arbeidszaken bij Deli XL. Creatieve FileRondetafel 17.00 Netwerkborrel en gelegenheid voor proefrit op e-fiets en e-scooter 17.30 Einde

Aanmelden

Meld u aan via [email protected] Deelname is kosteloos. Vermeld bij uw aanmelding uw naam, de naam van uw organisatie en uw functie. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en routebeschrijving. Mocht u nog vragen hebben, mail ze of neem contact op met Frederika Kluiwstra van VCC Oost, telefoon 026 – 353 76 88.

This is for the shadow on the content.