”Mijn drijfveer? Mensen of teams in beweging zetten door ze met elkaar te verbinden.“

Wim Hagendijk consulent ACE de Vallei
This is for the shadow on the content.

Programma 7 februari 2011

Opnieuw een interessant programma kunnen samenstellen over het onderwerp: Preventief, voorkomen is beter dan...

Graag nodig ik u weer uit om onze bijeenkomst van 7 februari a.s. te bezoeken.

Het hoofdthema van ons programma is: Preventief, voorkomen is beter danů.en zal worden ingeleid door een aantal deskundigen die verbonden zijn aan Opella. Bij de bespreking over de invulling van het programma is de vraag meegegeven: “Wat ga je de aanwezigen meegeven zodat zij er iets aan hebben binnen hun organisatie?” We zijn benieuwd.

Vorige week zijn er al 30 aanmeldingen binnen gekomen naar aanleiding van het bericht dat deze bijeenkomst wordt gehouden, dus zou ik zeggen: Volg dit goede voorbeeld en meld u weer aan via [email protected] of [email protected]

We weten dat wethouder Helene Hullegie van de gemeente Ede onze bijeenkomst zal bezoeken. Haar aanwezigheid toont aan dat zij het belang ziet van onze regionale samenwerking tussen bedrijven en overheid. Steeds meer deelnemers sluiten zich aan en ook ontstaan er samenwerkingsvormen over gemeenschappelijke vraagstukken. Tijdens de bijeenkomst en in de 12e nieuwsflits na 7 februari vertellen we u hier meer over. Er ontstaat een duidelijke ontwikkeling naar een kennisplatform HRM/P&O binnen de FoodValley.

Onze gastheer is, zoals gezegd Opella Bennekom. Tevens secretaris van onze stichting. Zij zullen zich als bedrijf kort presenteren en bieden ons na afloop een netwerkborrel aan.

Een aantal bedrijven met wie we contact hebben gehad, gaven een aantal onderwerpen aan voor onze bijeenkomsten zoals: strategisch personeelsmanagement, EVC trajecten/procedure, elkaar persoonlijk beter leren kennen door een netwerkspel en een workshop timemanagement. Nieuwe onderwerpen zijn van harte welkom en we zullen tijdens de bijeenkomst alvast inventariseren wat de inhoud kan zijn voor de bijenkomst op 21 maart 2011.

Neem vooral een collega van een ander bedrijf mee. En vergeet uw vacature en/of de gegevens van uw medewerker niet voor het onderdeel Matchpoint Live!

Data volgende bijeenkomsten: 21-03-2011, 16-05-2011, 27-06-2011, 22-08-2011, 03-10-2011, 14-11-2011

Programma 7 februari 2011

15.00 Ontvangst en inloop bij Opella Bennekom

15.30 Welkom en bedrijfspresentatie Opella

15.40 Opening en stand van zaken ACE: bestuur ACE

15.50 Astrid Linneman, re-integratieadviseur 16.00 Gert Schimmel, bedrijfsfysiotherapie 16.10 Jan Don, bedrijfsmaatschappelijk werker 16.20 Jan van Andel, bedrijfsarts 16.30 Forum tussen inleiders en deelnemers

16.40 Vacatures en kandidaten: inbreng deelnemers

16.50 UWV: arbeidsmarktjournaal

17.00 Afsluiting en netwerken tijdens de netwerkborrel

ADRES: Baron van Wassenaerpark Oost Breukelderweg 1 ( weg pal naast de snelweg A1) 6721 PG Bennekom Zaal: Beringhem

This is for the shadow on the content.