”Mijn drijfveer? Mensen of teams in beweging zetten door ze met elkaar te verbinden.“

Wim Hagendijk consulent ACE de Vallei
This is for the shadow on the content.

matchpoint.

Overige bedrijven vind u onder de rubriek matchpoint.


Orlaco

Orlaco verruimt letterlijk én wereldwijd de blik van chauffeurs, schippers en kraanmachinisten. Onze camera-monitor systemen worden gebruikt op allerlei soorten voertuigen, met het oog op zichtverbetering. Orlaco ontwikkelt bovendien al haar producten in eigen huis. Naast productie en verkoop monteren wij onze systemen zelf en bieden wij onze klanten uitgebreide after sales.


Opella

Opella is zorgaanbieder in de gemeenten Ede, Wageningen, Renkum en Veenendaal. Wij willen mensen van dienst zijn met een groot aantal ondersteunende functies op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Opella ondersteunt iedereen, ongeacht iemands levensovertuiging.


Kwink

Kwink kinderopvang verzorgt al 25 jaar kinderopvang in de regio Veenendaal. Dagelijks worden bijna 2.000 kinderen toevertrouwd aan en begeleid door de 200 professionele medewerkers van Kwink. Dit gebeurt op zo'n 30 locaties verspreid over Veenendaal en Woudenberg.


Kruiswerk West Veluwe

Kruiswerk West-Veluwe (KWV) is een specialist in zorg en welzijn op de West-Veluwe. Enkele activiteiten: verpleging en verzorging, jeugdgezondheidszorg, cursussen en diensten aan huis, welzijn ouderen en een WoonZorgHuis.


Emerson Process Management

Emerson Process Management is een van de acht divisies van de Wereldwijde Emerson organisatie. Of we nu thuis zijn of op ons werk, het hedendaagse leven is hectisch en vaak ingewikkeld. Daarom hecht Emerson veel waarde aan het vinden van manieren om de persoonlijke en zakelijke omgeving eenvoudiger en plezieriger te maken. Emerson bundelt technologie en engineering om oplossingen te bieden die het verschil maken, en het leven veraangenamen. In de huiselijke omgeving doet Emerson dat met airconditioning, huishoudelijke apparatuur, gereedschappen en opbergsystemen, en op het werk met computersystemen, voedingen en procesregelapparatuur.


ASCO Numatics

ASCO Numatics zoekt naar de beste oplossing om kwaliteitsproducten met een hoge betrouwbaarheid in de markt te zetten. Fabricage, assemblage, kwailteitscontrole, en verpakken dienen zo efficiënt mogelijk te worden uitgevoerd om de beste producten tegen de beste prijs te produceren. De belangrijkste producten van ASCO zijn: Magneetventielen, afsluiters, cilinders en actuators, pneumatische en elektro-pnuematische ventielen en persluchtverzorgingsapparatuur.


Menzis

De mens staat centraal bij alles wat Menzis doet. Individuele verzekerden rekenen op ons in de vaak moeilijke momenten dat ze zorg nodig hebben. Werkgevers zien hun kosten en verantwoordelijkheid voor verzuim en zorg van werknemers groeien. Het intermediair moet kansen zien te vinden in de nieuwe Basisverzekering. Menzis neemt hun zorg over en biedt concrete oplossingen. Onze klanten weten zich goed geholpen.


Deli XL

Deli XL is totaalleverancier voor de foodservice markt. Wij zijn onze klanten in horeca, catering en de institutionele markt van dienst met betrouwbare leveringen, een totaal assortiment en additionele diensten. Met passie voor food en passie voor service werken we aan het bereiken van een gezond resultaat. Voor onze medewerkers, voor onze klanten en voor ons bedrijf. Wij nemen daarbij actief en met een eigen visie onze verantwoordelijkheid voor klanten en de maatschappij.


This is for the shadow on the content.